Samir Jonglööraa vaarinsa kanssa

Kaikki alkoi eräänä kauniina kesäisenä päivänä, kun Samir 2v. meni mummilan ullakolle ja löysi sieltä vaarinsa (isoisä) jonglöörilaukun. Tämä on se tarina, jonka Samir kertoo kaikille, jotka kysyvät että mistä ja milloin kiinnostus sirkusta kohtaan alkoi.

MUSIIKKI ÄIDIN PUOLELTA
Samir on käynyt vauvasta asti musiikkileikkikoulussa ja hän on kuunnellut jo äitin vatsassa musiikkia ja laulua. Samirin äiti Sari on musiikkileikkikoulun opettajan virassa Länsi-uudenmaan musiikkiopistossa ja yhdessä he ovat Samirin kanssa musisoineet tähän päivään asti. Samir aloitti pianonsoiton esikouluiässä mutta kiinnostui myöhemmin harmonikasta, sillä hän ei vaan halunnut katsoa vierestä kun äiti sitä soittaa, vaan piti päästä itsekkin kokeilemaan. Kouluun mentäessä harmonikka soi ja Samir on osallistunut useisiin harmonikka kilpailuihin, mm.minä soitan harmonikka kilpailuihin menestyen niissä hyvin ja vuonna 2011 Samir pääsi kultainen harmonikka semifinaaleihin. Tänäpäivänä Samir soittaakin Sibelius-akatemian nuoriso-osastolla kansanmusiikki puolella. " Musiikki on ollut minulle aina tärkeä asia elämässäni ja se on osa esityksiäni ja tulee aina olemaankin" Samir

SIRKUS, TAIKUUS, TEATTERI?

Samirin vaari on nuoruudessaan harrastanut sirkusta ja siitä Samirkin sai kiinnostuksen viihdemaailmaan. Samir on aina ollut aktiivinen esiintyjä ja on aina vieraidenkin saapuessa ollut aina valmiina esittämään jotain roolia. Samir on mm. tehnyt omia Uuno Turhapuro- elokuvia ala-aste iässä.. Sirkuksesta Samir innostui niin paljon että jo hyvin varhaisessa iässä Samir rakensi vaarinsa kanssa mummilan pihalle pressuista sirkusteltan jonne hän kutsui koko kylän katsomaan sirkusesityksiä. Myöhemmin esitykset menivät jo isommiksi ja Samir rakennutti kotinavettaansa sirkuslavan jossa oli jopa 100 ihmistä katsomassa esitystä kerrallaan. samir ajatteli, että jotain uutta hän haluaa, kun hänellä oli jo ihan hyvät pohjat sirkukseen, joten hän meni taikuri liikkeeseen ja rupesi opettelemaan taikatemppuja... Latosirkuksien perusteella Samir rupesi saamaan yksityiskeikkoja, ja niitä tuli ja tuli, kunnes Samir alkoi pyörittämään omaa taikashowta, joka kiertelee ympäri Suomea edelleenkin... "Haaveena on hankkia muutaman vuoden sisällä sirkusteltta ja lähteä pyörittämään keikkoja sen kanssa" -Samir
Vuonna 2008 Samir osallistui valtakunnallisiin sirkusfestivaaleihin Tampereella, jossa oli mukana kaikki Suomen sirkuskoulut ja taiteilijat. Samir osallistui ikäryhmässä 13-16, 13 vuotiaana ja sai ykköspystin koko festivaaleilta. Hän sai myös hyvät kommentit sirkuksen ammattilaisilta. Tästä innostuksena Samir meni kokeilemaan Talent Suomi ohjelmaan ja pääsi alkukarsinnoista läpi 16 parhaan joukossa koko Suomesta... Myöhemmin alkukarsinnoista päästettiin lisää ihmisiä jatkoon.. "Talent taival oli huikea enkä unohda sitä koskaan" Samirin talent taival eteni semifinaaliin asti.

Samir on esiintynyt myös muulloinkin tv:ssä, mm. yle:n Summeri ohjelmassa. Nyt Samir kiertää taikashownsa kanssa ympäri Suomea ja keikka-aikataulut näet esitykset osiosta.

SIRKUSNAVETTA OTALAMPI

Samir ja haitari